Hojokamp 2023
Omschrijving:
Hojokamp – van 9 t/m 14 augustus 2023
Wat is Hojokamp?
Hojokamp is een gezellig kamp voor jongeren tussen de 13 en 25 jaar die met homo-, biseksuele- en/of transgender (LHBT+) gevoelens rondlopen. Hojokamp biedt je de mogelijkheid om jezelf beter te leren kennen en om helemaal jezelf te kunnen zijn. Onder begeleiding van de enthousiaste vrijwilligers van Stichting Outway zullen interessante workshops en serieuze teamtalks afgewisseld worden met leuke spellen en activiteiten! Je mag maar één keer mee op Hojokamp, zodat wij zoveel mogelijk jongeren de kans kunnen geven op deze unieke ervaring. Heb je na Hojokamp zin om vaker mee te doen? Klik dan eens rechtsboven op onze andere activiteiten.
Tijdens het kamp is er voor iedereen de kans om met elkaar in gesprek te gaan en jongeren te ontmoeten die misschien wel precies dezelfde LHBT+ gevoelens delen. Af en toe wordt er natuurlijk gehuild, maar vooral wordt er hier ontzettend veel gelachen. Vermaak, gezelligheid en ontspanning is waar het hier voornamelijk om gaat.
We organiseren Hojokamp sinds 2002 en al ruim 1.700 jongeren tussen de 13 en 25 jaar oud gingen jou voor! Zij hebben genoten van een week waarin een veilige en gezellige sfeer centraal staat. We kunnen je verzekeren dat het een fantastische week wordt om nooit meer te vergeten!
Hoe ziet de week eruit?
Natuurlijk gaan we hier niet alles al verklappen, maar een tip van de sluier kunnen we wel oplichten om je nog enthousiaster te maken. Tijdens het kamp verblijf je op een kampeerboerderij met andere LHBT+ jongeren. Tijdens deze week doe je mee aan de vele leuke activiteiten, teamtalks en workshops die worden verzorgd door de vrijwilligers van Stichting Outway.
De eerste avond beginnen we met kennismakingsspellen om elkaar beter te leren kennen. Het kan spannend zijn om in je eentje op kamp te gaan, maar je bent absoluut niet de enige die nog niemand kent; bijna iedereen komt alleen.
Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.
Recent nieuws:
Een zwaluw in de kamer
'Straal uit dat iedereen er mag zijn. Heb aandacht voor diversiteit, reik zo een helpende hand. De ondertitel van mijn boek is niet voor niets Queer-verhalen die je omarmen.' We spreken Eveline van de Putte.
Lees verder
Terug in de kast in Marokko?
'De familie ginder weet niet van mijn lesbische identiteit. Volgens mijn vader is Marokko nog niet ver genoeg met de acceptatie. Ik kan er maar beter over zwijgen, aldus hem. Hier heb ik dus geen zin in.' Wat zou jij doen?
Lees verder
Hate crime-wet
Tweede Kamer stemt voor hate crime-wet! De wet maakt het mogelijk om daders van discriminerende criminaliteit zwaarder te bestraffen en gaat nu voor instemming naar de Eerste Kamer.
Lees verder
Meer nieuws & achtergronden