Sappho Loves Anita

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 17 november 2023
Tijd: 20:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/1435372343702993

Locatie:

Naam: De Nieuwe Anita
Straat: Frederik Hendrikstraat 111
Postcode: 1052 HN
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

De Sappho... hét lesbisch café van de jaren nul. Een voor velen legendarische plek. Daar waar liefdes ontstonden, de rij voor de wc absurd lang was, waar je altijd een biertje in je hand had, en waar je op vrijdagavond blind naar binnen kon lopen wetende dat al je vrienden er zouden zijn. Een plek die voor velen van ons zo belangrijk is geweest. De Sappho sloot haar deuren in 2010. Sinds 2020 is De Nieuwe Anita haar nieuwe thuis.

De vorige editie Sappho Loves Anita was weer een daverend succes. Hoog tijd voor editie nummer 5. Sappho houdt nog steeds vreselijk veel van Anita, en we hebben weer zin om met jullie te dansen! Dansen jullie weer met ons mee? We zijn vereerd met de komst van een heuse ridder(es?) als DJ. Niemand minder dan DJ Daan @daanisblond komt dit keer draaien! Entree is €5 cash betalen aan de deur. En wees vroeg. Want vol is vol. Zin in!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Schaamte voor schaamlippen

'Ik heb een ongeneeslijke huidaandoening aan mijn vulva: lichen sclerosus. Ik moet mijn hele leven zalf smeren en het ziet er niet mooi uit. Kan ik nog wel fijn seks hebben? Wat zou jij doen?'

Lees verder

De derde vrouw

Natalie Clifford Barney schreef over een ware 'lesbian love triangle avant la lettre' in 1926. Nu is dit baanbrekende werk in het Nederlands vertaald en wordt uitgegeven door Velvet Publishers.

Lees verder

Elmer

'Als je jezelf de held maakt in je eigen verhaal en de ander de vijand, dan wordt het steeds moeilijker om kritisch naar jezelf te blijven kijken en jezelf te blijven ontwikkelen.' We spreken Elmer!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden