Mil Colores

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 5 november 2023
Tijd: 14.00
Type: Cafe & Party
Website: Https://Www.milcolores.nl

Locatie:

Naam: Zeeheldentheater
Straat: Trompstraat 342
Plaats: Den Haag
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Op zondag 5 november organiseert Mil Colores haar jaarlijkse 1000 Kleurenfeest in het Zeeheldentheater, Trompstraat 342, in Den Haag, 14.00 tot 19.30 uur! Women Only!


Swingende muziek van DJ Sabrina, lekker Surinaams eten verkrijgbaar, verloting van een mooi kunstwerk, en een bijzonder optreden door Spoken Word artiest Zaïre Krieger.


Zaïre Krieger (1995) is dichter, spoken word artist, vertaler en activist. In 2019 ontving ze een spoken Award als ‘een van de meest inspirerende ­woord­kunstenaars van het moment’. Uit Kriegers werk spreekt een roep om rechtvaardigheid en liefde. Zaïre vertaalde Amanda Gormans’ The Hill We Climb, was te horen als voice-over artiest voor o.a. Women INC, Actionaid en De Volkskrant en schreef haarscherpe opinies voor o.a. Dipsaus, interviewde voor OneWorld en VARAGids. Haar performances zijn ­gelaagd, ritmisch en doorvoeld. Zaïre ­Krieger is een originele en ­belangrijke stem in de ­Nederlandse spoken word-­wereld. Ze is momenteel bezig met haar eigen dichtbundel.


Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur voor € 20,00, maar slechts € 15,00 in de voorverkoop. Aanmelden kan met een mailtje aan stgmilcolores@gmail.com om hoeveel kaarten het gaat. 


Mil Colores is de stichting voor en door vrouwen in al haar diversiteit die elkaar in respect voor verschillen in gelijkwaardigheid (willen) ontmoeten.  Mil Colores staat voor een inclusieve samenleving, biedt een ontmoetingsplek en is een platform in het bijzonder voor LBT vrouwen uit diverse etnische groepen.


Mil Colores streeft naar een inclusieve samenleving en naar gelijkwaardigheid, zichtbaarheid, verdraagzaamheid en maatschappelijke acceptatie voor alle vrouwen en in het bijzonder LBT vrouwen uit alle etnische groepen.


Meer informatie en aanmelden: www.milcolores.nl


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Ruimte voor de tussenmens

'Het is duidelijk dat het bedachte systeem niet klopt. Dat zegt de natuur ook. Seksuele competitie is niet waar alles om draait. Ik hoop dat mensen het na het lezen van mijn boek ook beter snappen.'

Lees verder

Ik val niet, ik dans

Nieuws over Hanna van Vliet! De actrice, die je natuurlijk kent als Anne in de populaire serie ANNE+, speelt de hoofdrol in een nieuwe feelgood dramaserie gebaseerd op het gelijknamige boek van Margot van Schayk.

Lees verder

Speelveld van de dood

Kat en Lisa raken verstrikt in de intriges van het vrouwenvoetbal in het vierde deel van de succesvolle serie over de zusjes Kauffmann. Win een gesigneerd exemplaar!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden