Bijeenkomst regenboogouders

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 19 november 2023
Tijd: 13:30-18:00
Type: Overige
Website: https://www.meerdangewenst.nl/activiteit/wensouder-2023-11-19/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Op zondagmiddag 19 november organiseren we een bijzondere middag voor regenboogfamilies in Amsterdam! (ook wensouders zijn van harte welkom)


We beginnen de dag met een (kies)Wijzer. Waarin we de week voor de verkiezingen informatie geven over de verkiezingsprogramma’s en vertellen hoe Meer dan Gewenst zich inzet voor de rechten van regenboogfamilies. Verder delen kinderen van regenboogouders hun ervaringen, zijn er documentaires te zien en zijn de makers uitgenodigd om erover te vertellen. Juridische adviezen en opvoedingstips, zoals hoe en wanneer je gevoelige thema’s moet aansnijden, passeren de revue. En voor de kinderen worden er activiteiten georganiseerd. Last but not least zijn er optredens en is er volop kans om andere regenboogfamilies en wensouders te ontmoeten.


Programma


Het programma is (onder voorbehoud van wijzigingen):


- Korte introductie Meer dan Gewenst


- Stemmingswijzer


- Ervaringsverhalen van kinderen uit regenboogfamilies.


- Een gespecialiseerd familierechtadvocaat licht de juridische aspecten toe.


- Bekijken van documentaires


- Activiteit voor kinderen


Er zal voldoende tijd zijn voor gesprekken, vragen stellen en ervaringen uitwisselen. Na afloop is er een borrel.


Kosten en aanmelden


Deelname kost € 7,50 per persoon (plus 1,- euro reserveringskosten per bestelling). Kinderen mogen gratis naar binnen. Met dit bedrag steun je Meer dan Gewenst.


Tijden


De zaal is open om 13:30


Start programma: 14:00


Einde programma 16:15, daarna borrel


Locatie


De bijeenkomst vindt plaats in Amsterdam. De precieze locatie wordt bekend gemaakt aan de deelnemers. Deze is goed bereikbaar met het OV. De locatie staat vermeld op je ticket! We verkopen drankjes, rompers en boeken.


Let op; deze bijeenkomst is in het Nederlands (this meeting is in Dutch)


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Ruimte voor de tussenmens

'Het is duidelijk dat het bedachte systeem niet klopt. Dat zegt de natuur ook. Seksuele competitie is niet waar alles om draait. Ik hoop dat mensen het na het lezen van mijn boek ook beter snappen.'

Lees verder

Ik val niet, ik dans

Nieuws over Hanna van Vliet! De actrice, die je natuurlijk kent als Anne in de populaire serie ANNE+, speelt de hoofdrol in een nieuwe feelgood dramaserie gebaseerd op het gelijknamige boek van Margot van Schayk.

Lees verder

Speelveld van de dood

Kat en Lisa raken verstrikt in de intriges van het vrouwenvoetbal in het vierde deel van de succesvolle serie over de zusjes Kauffmann. Win een gesigneerd exemplaar!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden