Tweede Kerstdag bij het COC

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 26 december 2023
Tijd: 16:00-20:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/caferosemaastricht

Locatie:

Naam: Café Rosé
Straat: Bogaardenstraat 43
Postcode: 6211 SN
Plaats: Maastricht
Provincie: Limburg
Land: Nederland

Omschrijving:

Kom gezellig kerst vieren bij COC en Café Rosé op Tweede Kerstdag! Vanaf 16:00 gaan de deuren open, en voor de liefhebbers draait er in de aangrenzende ruimte een traditionele kerstfilm.


Maak je klaar voor een smakelijk kerstbuffet van 18:00 tot 20:00 uur, bereid met liefde door onze fantastische vrijwilligers. Voor een klein bedrag kun je genieten van allerlei heerlijke gerechten. Reserveren voor het kerstbuffet kan via www.coclimburg.nl/kerstbuffet betalen kan gewoon in het café.


En alsof dat nog niet genoeg is, sluiten we de avond af met lekkernijen in het café, waar de sfeer nog tot 22:00 uur doorgaat.


Dit jaar hebben onze vrijwilligers extra hun best gedaan om het café om te toveren tot een magische huiskamer vol met sprankelende lampjes en dennetakken. Een warm gevoel waar je even al je problemen kunt vergeten.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Elmer

'Als je jezelf de held maakt in je eigen verhaal en de ander de vijand, dan wordt het steeds moeilijker om kritisch naar jezelf te blijven kijken en jezelf te blijven ontwikkelen.' We spreken Elmer!

Lees verder

Complottheorieën

Er zijn verschillende complottheorieën die heel specifiek gericht zijn op de LHBTIQA+ gemeenschap. Hoe ga je om met dit soort desinformatie en onwetendheid? Movisie zocht het uit en heeft 10 vragen uitgebreid beantwoord.

Lees verder

Cold Case: Graniet

Forensisch rechercheur en auteur Carina van Leeuwen neemt je in dit derde deel van de politiethriller-reeks 'Cold Case' mee in een zaak waar de biseksuele journalist Lyn Riley bij betrokken raakt.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden