Queer Café Haarlem - Latin Vibes

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 17 december 2023
Tijd: 15:00-18:30
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/7618181231544409

Locatie:

Naam: Patronaat
Straat: Zijlsingel 2
Postcode: 2013 DN
Plaats: Haarlem
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Op 17 december is Queer Cafe weer terug in Patronaat!


De middag staat in het teken van latin vibes om het jaar lekker sprankelend af te sluiten. Dat doen we met een bijzonder optreden van Nene Moné en daarna zorgt dj Saboflex ervoor dat er nog lekker gedanst kan worden. Kom jij ook langs? Toegang is gratis.


Om een indruk te krijgen van het aantal gasten dat we mogen ontvangen vragen we je aan te melden via deze link.


https://attendium.com/.i293ytc9bTkqFMH5BtIyqJQ


Bio Nene Moné


Nene Moné is een non-binaire multi-instrumentale artiest en activist uit Valparaíso, Chili. Die produceert electro-experimentele muziek gecombineerd met diens aboriginal roots. Nene Moné combineert geluid en muzikale landschappen met breinbrekende akoestische ritmes en geluiden met electronics. Door de muziek, performance en visuele beelden geeft die aandacht aan maatschappelijke en klimaat-issues.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Elmer

'Als je jezelf de held maakt in je eigen verhaal en de ander de vijand, dan wordt het steeds moeilijker om kritisch naar jezelf te blijven kijken en jezelf te blijven ontwikkelen.' We spreken Elmer!

Lees verder

Complottheorieën

Er zijn verschillende complottheorieën die heel specifiek gericht zijn op de LHBTIQA+ gemeenschap. Hoe ga je om met dit soort desinformatie en onwetendheid? Movisie zocht het uit en heeft 10 vragen uitgebreid beantwoord.

Lees verder

Cold Case: Graniet

Forensisch rechercheur en auteur Carina van Leeuwen neemt je in dit derde deel van de politiethriller-reeks 'Cold Case' mee in een zaak waar de biseksuele journalist Lyn Riley bij betrokken raakt.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden