Groningen Pride

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 22 juni 2024
Tijd: 09:00-00:00
Type: Festival
Website: https://www.facebook.com/events/242496195560996

Locatie:

Naam: Grote Markt
Plaats: Groningen
Provincie: Groningen
Land: Nederland

Omschrijving:

Groningen is dit jaar gaststad voor Roze Zaterdag op 22 juni 2024!


De Roze Zaterdag wordt op zaterdag 22 juni 2024 een van de grootste evenementen van het jaar in Groningen. Dit evenement vindt ieder jaar plaats in een andere stad met als doel diversiteit en inclusiveit te vieren. Met o.a een podium op de Grote Markt en diverse activiteiten in en rondom het centrum vieren wij deze dag graag met iedereen! Goed om te weten: Pride Groningen en Roze Zaterdag slaan dit jaar de handen ineen en zodoende valt Pride Groningen dit jaar ook op 22 juni!


Stichting Pride Groningen


Pride Groningen is een jaarlijks terugkerend evenement waar iedereen zichzelf kan en mag zijn: ‘wees wie je bent & houd van wie je wilt’. Pride Groningen wordt gevierd voor en met voorlopers in de liefde. Dit jaar vieren wij de liefde samen met Stichting Roze Zaterdag op 22 juni 2024!


De komende maanden wordt het volledige programma bekend gemaakt op www.rozezaterdaggroningen.nl


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Elmer

'Als je jezelf de held maakt in je eigen verhaal en de ander de vijand, dan wordt het steeds moeilijker om kritisch naar jezelf te blijven kijken en jezelf te blijven ontwikkelen.' We spreken Elmer!

Lees verder

Complottheorieën

Er zijn verschillende complottheorieën die heel specifiek gericht zijn op de LHBTIQA+ gemeenschap. Hoe ga je om met dit soort desinformatie en onwetendheid? Movisie zocht het uit en heeft 10 vragen uitgebreid beantwoord.

Lees verder

Cold Case: Graniet

Forensisch rechercheur en auteur Carina van Leeuwen neemt je in dit derde deel van de politiethriller-reeks 'Cold Case' mee in een zaak waar de biseksuele journalist Lyn Riley bij betrokken raakt.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden