Queer Arts Festival

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 7 juni 2024
Tijd: 16:00-22:00
Type: Festival
Website: https://www.facebook.com/events/790801362756158

Locatie:

Naam: Verkadefabriek
Straat: Boschdijkstraat 45
Postcode: 5211 VD
Plaats: Den Bosch
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Pak je agenda erbij voor de tweede editie van het Queer Arts Festival, vrijdag 7 tot en met zondag 9 juni 2024 in de Verkadefabriek.


We gaan door waar we vorig jaar gebleven waren: met opnieuw spannende makers die tekenen voor inspirerende, grappige of ontroerende verhalen. Met de nodige festivalvibes, verrassend flaneerprogramma én met een heerlijk Qlub Verkade-feest!


We werken samen met mede-initiatiefnemer & programmamaker Kirsten van Teijn en community builder Malou van Doormaal (artistiek leider bij Academie voor Beeldvorming)


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Elmer

'Als je jezelf de held maakt in je eigen verhaal en de ander de vijand, dan wordt het steeds moeilijker om kritisch naar jezelf te blijven kijken en jezelf te blijven ontwikkelen.' We spreken Elmer!

Lees verder

Complottheorieën

Er zijn verschillende complottheorieën die heel specifiek gericht zijn op de LHBTIQA+ gemeenschap. Hoe ga je om met dit soort desinformatie en onwetendheid? Movisie zocht het uit en heeft 10 vragen uitgebreid beantwoord.

Lees verder

Cold Case: Graniet

Forensisch rechercheur en auteur Carina van Leeuwen neemt je in dit derde deel van de politiethriller-reeks 'Cold Case' mee in een zaak waar de biseksuele journalist Lyn Riley bij betrokken raakt.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden