Ludieke Roze Bingo!

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 31 juli 2024
Tijd: Deur open om 19.00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.cafetzonneke.nl/

Locatie:

Naam: Café t Zonneke
Straat: Hintham 36
Postcode: 5246 AG
Plaats: Rosmalen (Hintham)
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Op woensdagavond 31 juli a.s host Marieke NistelDistel de allereerste en GRATIS editie van de Doldwaze Roze Bingo in cafe 't Zonneke in Hintham/Rosmalen. Zij gaat jullie laten beleven dat Bingo niet alleen een activiteit is voor op de camping of in de soos van je Oma ;) Als je in een roze outfit komt begint je avond  meteen "lekker"!  Er zijn allerlei toffe roze prijzen te winnen en er zullen roze hapjes aanwezig zijn! Zei daar iemand leverworst? ;)   


Kan jouw huis nog wel een roze item gebruiken? Heb je zin in een gezellige roze avond? BINGO! Meld je aan bij rozedingen@gmail.com.


Deur open om 19.00 uur. De eerste ballen rollen om 19.30 uur de molen uit. 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

'Wees je eigen held'

Bo Kramer won met haar rolstoelbasketbalteam goud op de Paralympische Spelen. We spreken haar over de wedstrijd, over het verwezenlijken van dromen en over openlijk queer zijn in de sportwereld.

Lees verder

Blooming Archive

Het artistiek tastbaar maken van de veelkleurigheid en compleetheid van queer- en translevens door archiefkunst in verschillende verschijningsvormen: een nieuwe IHLIA-tentoonstelling.

Lees verder

For Your Approval

Ellen DeGeneres maakte een nieuwe en allerlaatste comedy special voor Netflix. Over haar carrière, beroemd zijn en de absurde realiteit van het leven. (En kippen. En parallel parkeren.)

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden