Rainbow Night

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 14 september 2024
Tijd: 21:00
Type: Groot Event
Website: https://www.tilburgpride.nl/event-details/tilburg-pride-rainbow-night

Locatie:

Naam: Club Smederij Tilburg
Straat: Burgemeester Brokxlaan 8-82
Postcode: 5041 SB
Plaats: Tilburg
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Op 14 september kun je dansen op de lekkerste housebeats tijdens Tilburg Pride: Rainbow Night in Club Smederij! Dit nieuwe queer feest belooft spectaculair te worden. Samen dansen we de nacht door met (inter)nationale DJ's, drag performances en sexy gogo-dansers! Ben jij erbij?


We hebben een fantastische line-up voor jullie samengesteld, zodat iedereen de hele nacht door kan genieten van geweldige muziek, spectaculaire shows en onvergetelijke momenten!



  • DJ Adje trapt de avond af om 21:00 uur. Bekend in Tilburg van De Lollipop en Peanuts, zal DJ Adje de dansvloer in vuur en vlam zetten met zijn energieke beats.

  • Dina Price, onze getalenteerde drag queen die meedoet aan Make Up Your Mind en de titel Miss Travestie België draagt, geeft om 22:30 uur een adembenemende show weg. Bereid je voor op een optreden vol glamour en flair!

  • DJ Sharon O'Love neemt om 23:00 uur het roer over. Met haar wereldberoemde beats heeft ze menig pride feest veroverd. Dit keer brengt ze haar magie naar ons feest, ondersteund door onze fantastische dansers Denixx en Rochelle.

  • We sluiten de avond spectaculair af met Inshane om 02:00 uur. Zorg dat je er nog bij bent, want dit wil je niet missen!


Express Yourself!


Bij ons queer feest mag je helemaal jezelf zijn! Kom zoals jij wilt en voel je vrij om je te uiten op jouw manier. Of je nu straalt als een drag queen, je stoutste outfitje aantrekt of je mooiste dansjurk en vetste pumps hebt uitgekozen, iedereen is welkom. Onze deuren staan open voor iedereen die trots is op wie ze zijn. Samen maken we er een onvergetelijke nacht van vol liefde, respect en fantastische muziek. Wij bieden een veilige plek voor iedereen en waken ervoor dat iedereen zich welkom en beschermd voelt. Kom genieten van een feest waar je heerlijk jezelf kunt zijn, zonder oordeel. We kijken ernaar uit om samen met jou een kleurrijk en divers spektakel te vieren!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Ruimte voor de tussenmens

'Het is duidelijk dat het bedachte systeem niet klopt. Dat zegt de natuur ook. Seksuele competitie is niet waar alles om draait. Ik hoop dat mensen het na het lezen van mijn boek ook beter snappen.'

Lees verder

Ik val niet, ik dans

Nieuws over Hanna van Vliet! De actrice, die je natuurlijk kent als Anne in de populaire serie ANNE+, speelt de hoofdrol in een nieuwe feelgood dramaserie gebaseerd op het gelijknamige boek van Margot van Schayk.

Lees verder

Speelveld van de dood

Kat en Lisa raken verstrikt in de intriges van het vrouwenvoetbal in het vierde deel van de succesvolle serie over de zusjes Kauffmann. Win een gesigneerd exemplaar!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden