Femmazing Festival

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 21 september 2024
Tijd: 15:00
Type: Festival
Website: https://eventix.shop/qacjfugd

Locatie:

Naam: IJland
Straat: TT Vasumweg 171
Postcode: 1033SG
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

?Be Ready Again voor het Ultieme Vrouwenfestival van Europa!

 

21 september word het Femmazing Festival nog grootser en spectaculairder! ? Voor de eerste keer ooit gaat onze MAINSTAGE OUTDOOR! ??

 

Wat kun je verwachten:
? Buiten losgaan met de zon op je gezicht en een drankje in je hand. NO HEADPHONES, just pure music vibes!
? De grote binnenarea en de waterlounge blijft natuurlijk ook open met jullie gekozen muziekstijlen. Welke dit zijn, onthullen we binnenkort. Voor ieder wat wils, dat beloven we!
? Nog meer fantastische vrouwen om je heen. Want het Femmazing Festival wordt nog groter!
? Nog meer festival vibes! Verdwaal op de prachtige locatie van IJland en geniet van muziek, activiteiten, workshops, lounges, cocktails, heerlijk eten en meer.
? We beloven je: dit wordt een onvergetelijke ervaring!

 

Bereid je voor op de ultieme Femmazing belevenis en sluit de zomer samen met ons in stijl af! Zet jezelf op aanwezig, deel dit nieuws met je vriendinnen en zorg dat je erbij bent. Dit wil je niet missen!

 

Verwacht maar liefst 6 geweldige area's vol met fantastische vrouwen! ?

? Area 1 OUTDOOR: Mainstage by Femmazing

? Area 2: Hosted by TBA - Verschillende muziekstijlen gekozen door jullie!

? Area 3: Floating Lounge – chill samen met je vriendinnen op het water en laat je insmeren door onze sun protection babes.

?️ Area 4: Femmazing Fair – ontdek coole shops, gadgets, massages, tarotlezingen, piercings, tandversieringen en nog veel MEER!

? Area 5: Foodcourt – een variatie aan eetkraampjes met opties voor iedereen, inclusief vegan en glutenvrije lekkernijen.

? Area 6: Dansworkshops – leer Salsa, Bachata en Kizomba van de besten.

And MORE TBA!

 

Al overtuigd? Beleef het ultieme women only festival en kom naar het Femmazing Festival op 21 september 2024 voor een dag vol vreugde, connecties en viering van vrouwelijkheid in een veilige en inclusieve omgeving.

 

Dit festival is meer dan alleen een feest; het is een kans om geïnspireerd te worden en anderen te inspireren. Of je nu wilt dansen, nieuwe vrienden wilt maken of gewoon een geweldige tijd wilt hebben, dit festival is voor JOU.

 

Dus grijp je vriendinnen, zussen en collega’s en kom op 21 september van 15:00 tot 23:00 naar het women-only event van het jaar! ??

Laten we samen herinneringen maken. Tot dan!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Ruimte voor de tussenmens

'Het is duidelijk dat het bedachte systeem niet klopt. Dat zegt de natuur ook. Seksuele competitie is niet waar alles om draait. Ik hoop dat mensen het na het lezen van mijn boek ook beter snappen.'

Lees verder

Ik val niet, ik dans

Nieuws over Hanna van Vliet! De actrice, die je natuurlijk kent als Anne in de populaire serie ANNE+, speelt de hoofdrol in een nieuwe feelgood dramaserie gebaseerd op het gelijknamige boek van Margot van Schayk.

Lees verder

Speelveld van de dood

Kat en Lisa raken verstrikt in de intriges van het vrouwenvoetbal in het vierde deel van de succesvolle serie over de zusjes Kauffmann. Win een gesigneerd exemplaar!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden