Find out: Here

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 18 juli 2024
Tijd: 19:00 - 22:30
Type: Overige
Website: https://www.eventbrite.nl/e/find-outhere-tickets-946463386467?aff=ebdsoporgprofile&keep_tld=1

Locatie:

Naam: What is Happening Here Gallery
Straat: Reguliersdwarsstsraat 73
Postcode: 1017 BK
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Een droomachtige ruimte ontworpen om jouw innerlijke wereld naar boven te halen. Ga mee in een avond van interne en externe ontdekking. Feeld en WIHH presenteren een avond van artistieke ontdekking in een enorme gallerij vol met visueel en zintuiglijk genot. De 2226 meter grote gallerij huist het werk van over 200 kunstenaars en zal beschikken over talloze activaties die er voor zorgen dat jij jezelf en je definitie van genot kan ontdekken. 


Opmerkingen: 



  • Kom op tijd. Feeld Social events trekken een groot publiek en entree is first come, first serve. 

  • Mocht er een rij zijn wanneer je arriveert, sluit hier dan bij aan. Heb je een fysieke beperking, stuur ons een mail op events@feeld.co, we assisteren je graag. 

  • Dit evenement heeft muziek, luide gesprekken en publiek. Dit kan overstimulerend zijn voor mensen die gevoelig zijn voor zintuiglijke overprikkeling. 

  • Dit is een sociaal event voor de Feeld community - niet een play of kink party.

  • Dit evenement is 18+ 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Adoptie of niet?

'Mijn vrouw en ik willen graag kinderen samen, maar we zien het niet zitten om zwanger te worden. Adoptie lijkt me daarom de beste optie. Helaas is mijn vrouw daar pertinent op tegen.' Wat zou jij doen?

Lees verder

Be Proud

Ode aan diversiteit en inclusiviteit: 'Identiteit staat centraal en we verwelkomen de queer community. Ontmoet gelijkgestemden, voel je vrij, dans, geniet en vier de liefde en het leven.' Win tickets voor Kirsten van Teijn!

Lees verder

Dyke March of Amsterdam

'We gebruiken het woord 'Dyke' als een brede, inclusieve term, die alle queer mensen omvat die zich verbonden voelen met de lesbische identiteit en het lesbisch activisme.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden