Queer Café ft. Inge Lamboo

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 15 september 2024
Tijd: 15:00-20:00
Type: Cafe & Party
Website: https://patronaat.nl/event/queer-cafe-15-09-24/

Locatie:

Naam: Patronaat
Straat: Zijlsingel 2
Postcode: 2013 DN
Plaats: Haarlem
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Queer Café is terug! En dit keer met een optreden van Inge Lamboo, een jonge Nederlandse zangeres en multi-instrumentalist. Ze brak door op social media met unieke bewerkingen van populaire nummers, waarbij ze de aandacht trok van grote artiesten zoals P!nk en Lindsey Buckingham. Met meer dan 140.000 volgers op TikTok en een trouwe fanbase, bracht ze in 2023 haar debuutalbum “Black Heart” uit, wat haar nieuwe fans en radiostation aandacht opleverde. Ze heeft opgetreden met artiesten als Floor Jansen en David Duchovny en zal is ambassadeur van Amsterdam Pride!


Queer Café wilt iedereen die zich identificeert als queer en/of als lhbti+ een fijne, vrolijke en veilige plek bieden voor ontmoeting en ontspanning. Dit concept is begonnen in Het Badhuis, en vindt nu vaak in Patronaat plaats. Iedereen is van harte welkom en de entree is gratis! Het evenement is een samenwerking tussen Het Badhuis, COC en Patronaat.


Dit evenement is tot stand gekomen met behulp van het VSBFonds, Fonds Cultuurparticipatie, Gemeente Haarlem en de Provincie Noord-Holland. Het valt onder de zogeheten Co-Creator Events, waarbij Patronaat de samenwerking met lokale makers aangaat. Zo biedt Patronaat een divers programma dat aansluit op de wensen van de stad en regio.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Elmer

'Als je jezelf de held maakt in je eigen verhaal en de ander de vijand, dan wordt het steeds moeilijker om kritisch naar jezelf te blijven kijken en jezelf te blijven ontwikkelen.' We spreken Elmer!

Lees verder

Complottheorieën

Er zijn verschillende complottheorieën die heel specifiek gericht zijn op de LHBTIQA+ gemeenschap. Hoe ga je om met dit soort desinformatie en onwetendheid? Movisie zocht het uit en heeft 10 vragen uitgebreid beantwoord.

Lees verder

Cold Case: Graniet

Forensisch rechercheur en auteur Carina van Leeuwen neemt je in dit derde deel van de politiethriller-reeks 'Cold Case' mee in een zaak waar de biseksuele journalist Lyn Riley bij betrokken raakt.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden