Drag me tonight XXL

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 12 september 2024
Tijd: 20:30-03:00
Type: Cafe & Party
Website: https://queerhaarlem.nl/agenda/drag-me-tonight-xxl/

Locatie:

Naam: Bar Lavender
Straat: Spaarne 78
Postcode: 2011 CL
Plaats: Haarlem
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Ben je klaar voor een onvergetelijke avond vol spektakel, hilariteit en oer-Hollandse gezelligheid?


Mis het niet: Drag me Tonight XXL! Bereid je voor op een extravaganza met de fantastische hostessen Miss Fucksia en Annie Alcohol, bijgestaan door hun sprankelende friends Nova, The Sixth Element, Dallas Angel, en LatinX Charm.


Wat kun je verwachten?


Adembenemende Drag Shows: Laat je betoveren door kleurrijke en energieke optredens die je versteld doen staan. Elke act is een uniek kunstwerk, gepresenteerd door onze talentvolle performers.


Lachen, Gieren, Brullen: Onze hosts nemen je mee in een avond vol humor en entertainment. Van scherpe grappen tot hilarische momenten, je lachspieren krijgen een serieuze workout.


Leuke en Spannende Spelletjes: Doe mee met onze interactieve games en win fantastische prijzen!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Ruimte voor de tussenmens

'Het is duidelijk dat het bedachte systeem niet klopt. Dat zegt de natuur ook. Seksuele competitie is niet waar alles om draait. Ik hoop dat mensen het na het lezen van mijn boek ook beter snappen.'

Lees verder

Ik val niet, ik dans

Nieuws over Hanna van Vliet! De actrice, die je natuurlijk kent als Anne in de populaire serie ANNE+, speelt de hoofdrol in een nieuwe feelgood dramaserie gebaseerd op het gelijknamige boek van Margot van Schayk.

Lees verder

Speelveld van de dood

Kat en Lisa raken verstrikt in de intriges van het vrouwenvoetbal in het vierde deel van de succesvolle serie over de zusjes Kauffmann. Win een gesigneerd exemplaar!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden