Miss Fucksia's Bingo Show!

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 11 september 2024
Tijd: 20:00-23:00
Type: Cafe & Party
Website: https://queerhaarlem.nl/agenda/miss-fucksias-bingo-show/

Locatie:

Naam: De Koepel
Straat: Koepelplein 1b
Postcode: 2031 WL
Plaats: Haarlem
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Zin in een avond vol spanning, entertainment en geweldige prijzen? Kom dan naar Miss Fucksia’s Bingo show! Bereid je voor op drie rondes interactieve bingo, afgewisseld met spetterende lipsyncs en een lading plezier. presenteert Queer festival Haarlem samen met De Koepel deze geweldige bingo.


Met drie Ronden Interactieve Bingo: Doe mee aan onze bingo en maak kans op fantastische prijzen. Elke ronde zit boordevol spanning en verrassingen, met Miss Fucksia als jouw flamboyante en hilarische bingo host. Tussen de bingorondes door zorgt Miss Fucksia  voor onvergetelijke lipsync performances. Laat je meeslepen door haar energie en charisma! Naast de fun en entertainment kun je tijdens de bingo ook geweldige prijzen winnen. Of je nu komt voor de bingo of de show, je gaat sowieso met een glimlach naar huis.


Zorg dat je erbij bent voor een avond vol bingo, muziek en entertainment zoals je nog nooit hebt meegemaakt. Reserveer je plek voor Miss Fucksia’s Bingo show en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Ruimte voor de tussenmens

'Het is duidelijk dat het bedachte systeem niet klopt. Dat zegt de natuur ook. Seksuele competitie is niet waar alles om draait. Ik hoop dat mensen het na het lezen van mijn boek ook beter snappen.'

Lees verder

Ik val niet, ik dans

Nieuws over Hanna van Vliet! De actrice, die je natuurlijk kent als Anne in de populaire serie ANNE+, speelt de hoofdrol in een nieuwe feelgood dramaserie gebaseerd op het gelijknamige boek van Margot van Schayk.

Lees verder

Speelveld van de dood

Kat en Lisa raken verstrikt in de intriges van het vrouwenvoetbal in het vierde deel van de succesvolle serie over de zusjes Kauffmann. Win een gesigneerd exemplaar!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden