Fierce! Queer Café

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 20 september 2024
Tijd: 20:00-23:55
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/850355523245525

Locatie:

Naam: Astrant Ede
Straat: Kuiperplein 31
Postcode: 6713 AX
Plaats: Ede
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Fierce! Queer Café


Yess, een nieuw seizoen Queer Café! Dat school, studie en werk weer is begonnen na de zomermaanden vergeten we even door elkaar weer te ontmoeten en te chillen rond de bar, pooltafel of met een spelletje. Het begin van het seizoen willen we ook direct aangrijpen om elkaar weer beter te leren kennen en nieuwe contacten op te doen, oftewel, get ready for Levend Bingo!


Info over Fierce!


Fierce is dé organisatie die zich het hele jaar inzet voor jonge LHBT’ers in Ede. Wij geloven dat iedereen in Ede veilig zichzelf moet kunnen zijn en tot zijn/haar/diens volle potentie moet kunnen ontwikkelen. Dit doen we hoofdzakelijk door community building waarbij cultuurparticipatie een belangrijk middel vormt. We organiseren toffe feesten, workshops gericht op talentontwikkelingen, hebben een Walk-In en onderzoeken andere community building activiteiten zoals Queer DnD nights.


Iedere derde vrijdag van de maand organiseren we een queer café, de Queer Safe Space in Ede. Tijdens deze avonden bieden we altijd een activiteit aan, bijvoorbeeld een Drink&Draw, graffiti workshop, karaoke sessies of pompoen snijden. Door samen aan de slag te gaan zorgen we dat iedereen op een natuurlijke manier aansluiting vindt binnen de veilige plek die wij creëren.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Ruimte voor de tussenmens

'Het is duidelijk dat het bedachte systeem niet klopt. Dat zegt de natuur ook. Seksuele competitie is niet waar alles om draait. Ik hoop dat mensen het na het lezen van mijn boek ook beter snappen.'

Lees verder

Ik val niet, ik dans

Nieuws over Hanna van Vliet! De actrice, die je natuurlijk kent als Anne in de populaire serie ANNE+, speelt de hoofdrol in een nieuwe feelgood dramaserie gebaseerd op het gelijknamige boek van Margot van Schayk.

Lees verder

Speelveld van de dood

Kat en Lisa raken verstrikt in de intriges van het vrouwenvoetbal in het vierde deel van de succesvolle serie over de zusjes Kauffmann. Win een gesigneerd exemplaar!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden