Wandeling 11 augustus 2024 Brunssum ca. 11km

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 11 augustus 2024
Tijd: 11.00
Type: Overige
Website: https://devlam.eu/agenda

Locatie:

Naam: parkeerplaats Schutterspark, Heidestraat 20, 6443 VZ Brunssum - Schuttershüske
Straat: Heidestraat 20,
Postcode: 6443 VZ
Plaats: Brunssum
Provincie: Limburg
Land: Nederland

Omschrijving:

De route gaat vanaf Schuttershüske door het Schutterspark richting de Brunssummerheide waar we een route van wandelgids Zuid-Limburg oppakken.


Deze wandeling lopen we over de Brunssummerheide, over zandpaden en een zandvlakte, door het prachtige dal van de Roode Beek. We gaan een heuvel op met prachtig uitzicht en lopen over leuke kronkelende bospaadjes. We wandelen door de bossen langs de mooie vijver de Koffiepoel met uiteraard ook een tussenstop.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

'Wees je eigen held'

Bo Kramer won met haar rolstoelbasketbalteam goud op de Paralympische Spelen. We spreken haar over de wedstrijd, over het verwezenlijken van dromen en over openlijk queer zijn in de sportwereld.

Lees verder

Blooming Archive

Het artistiek tastbaar maken van de veelkleurigheid en compleetheid van queer- en translevens door archiefkunst in verschillende verschijningsvormen: een nieuwe IHLIA-tentoonstelling.

Lees verder

For Your Approval

Ellen DeGeneres maakte een nieuwe en allerlaatste comedy special voor Netflix. Over haar carrière, beroemd zijn en de absurde realiteit van het leven. (En kippen. En parallel parkeren.)

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden