Queer Gym Event: Create Care With Hanne

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 14 augustus 2024
Tijd: 19:30-21:00
Type: Sport
Website: https://www.eventbrite.com/e/queer-gym-event-create-care-with-hanne-tickets-878767426027

Locatie:

Naam: Queer Gym
Straat: Zomerhofstraat 71
Postcode: 3032 CK
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Laten we samen op zelfontdekking gaan binnen thema's als zelfbeeld, intimiteit, seksualiteit en relaties.


Wil je aan de slag met wat intimiteit en seksualiteit voor jou betekenen? Wil je op een laagdrempelige manier kennis maken met een seksuoloog en jouw vragen stellen? Kom dan langs tijdens één van de workshops van Hanne!


Hanne is seksuoloog, psychotherapeut, een echte hondenliefhebber en queer persoon. Verbinding en vertrouwen staan bij haar centraal. Je bent heel erg welkom!


Bij inschrijving kan je voor de workshop anoniem je vragen aangeven als je dat wil, en worden ze tijdens de bijeenkomst behandeld zonder jouw naam te noemen. Ook staat er een doos op locatie om jouw geschreven vragen anoniem in te doen zodat ze worden besproken.


Mocht je vooraf graag nog meer willen weten kan je mailen naar info@queergym.nl


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

'Wees je eigen held'

Bo Kramer won met haar rolstoelbasketbalteam goud op de Paralympische Spelen. We spreken haar over de wedstrijd, over het verwezenlijken van dromen en over openlijk queer zijn in de sportwereld.

Lees verder

Blooming Archive

Het artistiek tastbaar maken van de veelkleurigheid en compleetheid van queer- en translevens door archiefkunst in verschillende verschijningsvormen: een nieuwe IHLIA-tentoonstelling.

Lees verder

For Your Approval

Ellen DeGeneres maakte een nieuwe en allerlaatste comedy special voor Netflix. Over haar carrière, beroemd zijn en de absurde realiteit van het leven. (En kippen. En parallel parkeren.)

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden