Weerbaarheidscursus Queer Den Haag

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 20 augustus 2024
Tijd: 19.00 - 20.00 uur
Type: Sport
Website: https://www.boxitout.nl/

Locatie:

Naam: Box it Out
Straat: Anna van Hannoverstraat 4
Postcode: 2595 BJ
Plaats: Den Haag
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:



Box it Out biedt opnieuw een gratis weerbaarheidscursus aan voor de queer community in Den Haag.


Bij Box it Out geloven ze in veerkracht. Het draait allemaal om het omarmen van kracht, zowel binnen als buiten jezelf. Hier verken je de wereld van het boksen in een veilige en inclusieve omgeving.


De cursus is voor iedereen van 16 tot 99 jaar die queer/LHBTQIA+ is, zelfvertrouwen wil opbouwen en diens mentale en fysieke welzijn wil verbeteren. Je ontmoet er ook nog eens andere leuke queer mensen!


Om deel te nemen hoef je geen ervaring te hebben met boksen of sporten. Ook is eigen materiaal niet nodig, zij zorgen voor bokshandschoenen.


De tweede les hiervan is op dinsdag 20 augustus van 19.00 tot 20.00 uur. De training duurt 11 weken. Elke les is los van de andere te volgen. Je kunt op elk moment meedoen zonder dat je bang hoeft te zijn dat je een les mist!


De sessies zijn in de Box it Out studio aan de Anna van Hannoverstraat 4 in Den Haag.


Voor info en aanmelden info@boxitout.nl of www.boxitout.nl


 




 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

'Wees je eigen held'

Bo Kramer won met haar rolstoelbasketbalteam goud op de Paralympische Spelen. We spreken haar over de wedstrijd, over het verwezenlijken van dromen en over openlijk queer zijn in de sportwereld.

Lees verder

Blooming Archive

Het artistiek tastbaar maken van de veelkleurigheid en compleetheid van queer- en translevens door archiefkunst in verschillende verschijningsvormen: een nieuwe IHLIA-tentoonstelling.

Lees verder

For Your Approval

Ellen DeGeneres maakte een nieuwe en allerlaatste comedy special voor Netflix. Over haar carrière, beroemd zijn en de absurde realiteit van het leven. (En kippen. En parallel parkeren.)

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden