Vleermuizen met PLUC

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 31 augustus 2024
Tijd: 20:15-22:15
Type: Workshop
Website: https://cocmiddennederland.nl/events-all

Locatie:

Naam: Inktpot (ProRail)
Straat: Moreelsepark 3
Postcode: 3511 EP
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Ga mee met deze leuke avondexcursie waarbij we onder leiding van ecoloog Annemijn de Groot op zoek gaan naar vleermuizen. Je komt van alles te weten over deze interessante dieren en daarna kijken we of we ze ook kunnen waarnemen!


In de schemering worden vleermuizen actief. Doormiddel van de echo van hun eigen roepjes kunnen ze zich oriënteren. We hebben een paar batdetectors die de ultrasone stem van de vleermuis omzetten in een tikkend geluid. Naast dat we ze op deze manier kunnen horen hopen we ze ook te zien vliegen. We lopen daarvoor misschien ook een stuk langs de Singel.


We verzamelen om 20.15 uur bij de hoofdingang van de Inktpot (ProRail), Moreelsepark 3, Utrecht. Dit is op steenworp van het Centraal Station. Rond 22.15 uur eindigen we en wie zin hebben kunnen aansluitend nog wat drinken in de buurt, we zien wel hoe dat loopt.


Aanmelden graag voor 28 augustus via nine.ebben@casema.nl. Het maximum aantal deelnemers is 15 dus wees er snel bij.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

'Wees je eigen held'

Bo Kramer won met haar rolstoelbasketbalteam goud op de Paralympische Spelen. We spreken haar over de wedstrijd, over het verwezenlijken van dromen en over openlijk queer zijn in de sportwereld.

Lees verder

Blooming Archive

Het artistiek tastbaar maken van de veelkleurigheid en compleetheid van queer- en translevens door archiefkunst in verschillende verschijningsvormen: een nieuwe IHLIA-tentoonstelling.

Lees verder

For Your Approval

Ellen DeGeneres maakte een nieuwe en allerlaatste comedy special voor Netflix. Over haar carrière, beroemd zijn en de absurde realiteit van het leven. (En kippen. En parallel parkeren.)

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden