Teken or leave it: introduction to drag

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 11 september 2024
Tijd: 19:00-21:30
Type: Workshop
Website: https://nieuwevide.com/teken-or-leave-it/

Locatie:

Naam: Nieuwe Vide Artspace
Straat: Energieplein 69
Postcode: 2031 TC
Plaats: Haarlem
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Altijd al drag make-up willen uitproberen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Fantaseer je al een tijdje over je drag persona, maar heb je nog geen naam bedacht? Doe mee met deze speciale Teken or Leave it deze woensdag en laat @iamtosca je helpen!


Deze speciale Teken or Leave It editie tijdens Queer Festival Haarlem  is een  introductie tot het nadenken over jouw drag personage en dit kan gaan uitproberen op je eigen gezicht. Naast het stellen van deze vragen om tot je personage te komen, zal Valentijn ook verschillende drag make up-technieken uitleggen. (Make up zal aanwezig zijn, maar je eigen meenemen is handig). Als je niet op je gezicht aan de slag wilt, is werken op papier ook een optie. 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

'Wees je eigen held'

Bo Kramer won met haar rolstoelbasketbalteam goud op de Paralympische Spelen. We spreken haar over de wedstrijd, over het verwezenlijken van dromen en over openlijk queer zijn in de sportwereld.

Lees verder

Blooming Archive

Het artistiek tastbaar maken van de veelkleurigheid en compleetheid van queer- en translevens door archiefkunst in verschillende verschijningsvormen: een nieuwe IHLIA-tentoonstelling.

Lees verder

For Your Approval

Ellen DeGeneres maakte een nieuwe en allerlaatste comedy special voor Netflix. Over haar carrière, beroemd zijn en de absurde realiteit van het leven. (En kippen. En parallel parkeren.)

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden