Vrouwencafé Friesland

Algemene informatie:

Geplaatst door: mijnidee
Datum: 20 oktober 2024
Tijd: 15.00
Type: Cafe & Party

Locatie:

Naam: Grand Café
Straat: Nieuwestad 49
Postcode: 8911 CJ
Plaats: Leeuwarden
Provincie: Friesland
Land: Nederland

Omschrijving:

Vrouwencafé Leeuwarden houdt op zondagmiddag 20 oktober weer een dansmiddag. Het is bedoeld voor vrouwen van allerlei leeftijden. Met elkaar een praatje maken en dansen in een gezellige omgeving. Het vrouwencafé is in de kelder van het Hotel Catshuis in Leeuwarden. Hier draaien we oude en nieuwere hits. Alle faciliteiten van het hotel zijn beschikbaar: diverse soorten dranken (warm, koud, alcoholisch), hapjes tot en met uitgebreid eten. Zaal open om 15.00 uur. We zien je graag op zondag 20 oktober, Nieuwestad 49. Eerst de trap op, aan het eind van de gang naar beneden. Toegang € 7,50


Neem vriendinnen mee of maak vriendinnen op deze middag!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

'Wees je eigen held'

Bo Kramer won met haar rolstoelbasketbalteam goud op de Paralympische Spelen. We spreken haar over de wedstrijd, over het verwezenlijken van dromen en over openlijk queer zijn in de sportwereld.

Lees verder

Blooming Archive

Het artistiek tastbaar maken van de veelkleurigheid en compleetheid van queer- en translevens door archiefkunst in verschillende verschijningsvormen: een nieuwe IHLIA-tentoonstelling.

Lees verder

For Your Approval

Ellen DeGeneres maakte een nieuwe en allerlaatste comedy special voor Netflix. Over haar carrière, beroemd zijn en de absurde realiteit van het leven. (En kippen. En parallel parkeren.)

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden