Mil Colores

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 3 november 2024
Tijd: 13:30-19:00
Type: Cafe & Party
Website: https://milcolores.nl/

Locatie:

Naam: Zeeheldentheater
Straat: Trompstraat 342
Postcode: 2518 BT
Plaats: Den Haag
Provincie: Groningen
Land: Nederland

Omschrijving:

Op zondag 3 november organiseert Mil Colores een bijzondere middag voor iedereen en avond speciaal voor vrouwen in het Zeeheldentheater, Trompstraat 342, 2518 BT Den Haag. We starten de middag met de Workshop "Gender door de eeuwen heen". Dinah Bons, opgegroeid in de betoverende Provence neemt ons mee op ontdekkingstocht door de geschiedenis van gender.


Ontdek hoe genderidentiteiten door de eeuwen heen zijn gevormd en wat dat betekent voor de wereld van vandaag. Met haar uitgebreide ervaring in LHBTIQ+ activisme biedt Dinah een unieke en krachtige kijk op dit onderwerp.


Na de workshop barst het feest los! Geniet van een veilige en vrolijke sfeer waarin wij vrouwen vrij kunnen dansen, ontmoeten, eten en vieren. Als gastoptreden mogen wij dit jaar Nita Liem verwelkomen die haar unieke dans zal uitvoeren. Kom en ervaar de gemeenschap in een omgeving waar een ieder zichzelf mag zijn.


• Workshop "Gender door de eeuwen heen", 13.30- 15.00 uur. Entree € 5,-. Iedereen welkom


• 1000 Kleuren Feest (women only), 15.00-19.00 uur. Entree € 15,- voorverkoop en € 20,- aan de deur.


Aanmelden met een mail naar info@milcolores.nl en maak € 5,00 voor de workshop of € 15,00 voor het feest (incl. workshop) over op NL 95 INGB 0004 2139 30 en je aanmelding is definitief.


Met dank aan de gemeente Den Haag voor subsidie en Roze 50 plus voor sponsoring


Over Mil Colores


Mil Colores is de stichting voor en door vrouwen in al haar diversiteit die elkaar in respect voor verschillen in gelijkwaardigheid (willen) ontmoeten. Mil Colores staat voor een inclusieve samenleving, biedt een ontmoetingsplek en is een platform in het bijzonder voor LBT vrouwen uit diverse etnische groepen. Mil Colores streeft naar een inclusieve samenleving en naar gelijkwaardigheid, zichtbaarheid, verdraagzaamheid en maatschappelijke acceptatie voor alle vrouwen en in het bijzonder LBT vrouwen uit alle etnische groepen.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

'Wees je eigen held'

Bo Kramer won met haar rolstoelbasketbalteam goud op de Paralympische Spelen. We spreken haar over de wedstrijd, over het verwezenlijken van dromen en over openlijk queer zijn in de sportwereld.

Lees verder

Blooming Archive

Het artistiek tastbaar maken van de veelkleurigheid en compleetheid van queer- en translevens door archiefkunst in verschillende verschijningsvormen: een nieuwe IHLIA-tentoonstelling.

Lees verder

For Your Approval

Ellen DeGeneres maakte een nieuwe en allerlaatste comedy special voor Netflix. Over haar carrière, beroemd zijn en de absurde realiteit van het leven. (En kippen. En parallel parkeren.)

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden