LOVE LOVE 2024

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 9 november 2024
Tijd: 19:30-22:00
Type: Groot Event
Website: https://www.truetickets.nl/p/18499/love-love-2024

Locatie:

Naam: De Basiliek
Straat: Wiltonstraat 56
Postcode: 3905 KW
Plaats: Veenendaal
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

LOVE LOVE is een inclusief evenement waarin we in alle diversiteit en veelkleurigheid samen Gods liefde voor iedereen willen vieren, of je nu hetero, gay of transgender bent. Iedereen is welkom aan de tafel van Jezus!


Ook voor deze editie hebben we weer een mooie line up voor je samengesteld. Ridder van Kooten en Mitch Wolterink zijn weer van de partij. Maar dat is nog niet alles – ook Sterre Koning, Hanne de Vries en Marcel en Lydia Zimmer zullen een gastoptreden verzorgen. En we hebben een speciale gast uit Amerika: Trey Pearson, bekend van het nummer ‘Hey Jesus’ komt speciaal voor LOVE LOVE naar Nederland! Uiteraard zal de LOVE LOVE band de avond muzikaal omlijsten. De avond wordt afgesloten met een spetterend optreden van Roberto Rosso!


Tijdens de avond is er een korte overdenking van Tom Mikkers en de presentatie van LOVE LOVE is in handen van Joram Kaat.


God loves us.


We love God.


God is love.


LOVE LOVE!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

'Wees je eigen held'

Bo Kramer won met haar rolstoelbasketbalteam goud op de Paralympische Spelen. We spreken haar over de wedstrijd, over het verwezenlijken van dromen en over openlijk queer zijn in de sportwereld.

Lees verder

Blooming Archive

Het artistiek tastbaar maken van de veelkleurigheid en compleetheid van queer- en translevens door archiefkunst in verschillende verschijningsvormen: een nieuwe IHLIA-tentoonstelling.

Lees verder

For Your Approval

Ellen DeGeneres maakte een nieuwe en allerlaatste comedy special voor Netflix. Over haar carrière, beroemd zijn en de absurde realiteit van het leven. (En kippen. En parallel parkeren.)

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden