Modern Family: van wens tot ouder

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 9 november 2024
Tijd: 13:30
Type: Cafe & Party
Website: https://www.meerdangewenst.nl/activiteit/modern-family-van-wens-tot-ouder/

Locatie:

Naam: Lent (Nijmegen)
Plaats: Lent
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Ben je LHBTIQA+ en heb je een kinderwens? Of ben je hetero en wil je graag deel uitmaken van een regenbooggezin? En wil je meer weten over de mogelijkheden in zo’n constructie? Kom dan naar onze wensouderbijeenkomst op zaterdag 9 november in Lent (bij Nijmegen). Deze wordt georganiseerd door Meer dan Gewenst en Spot for all.


Tijdens deze middag geeft Meer dan Gewenst een presentatie over de verschillende gezinsconstructies en ouderschapsvormen. Lennart en Sanne nemen de gasten met korte sketches mee in de vraagstukken waar je als wensouders mee te maken krijgt en we sluiten af in groepjes waar wensouders ruim de gelegenheid hebben om alle vragen die ze hebben aan ervaringsdeskundige ouders te stellen. En aan het eind is er tijd om te borrelen!


De bijeenkomst vindt plaats in Lent, bij Nijmegen. Deelnemers krijgen de specifieke locatie per mail toegestuurd na aanmelding.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

'Wees je eigen held'

Bo Kramer won met haar rolstoelbasketbalteam goud op de Paralympische Spelen. We spreken haar over de wedstrijd, over het verwezenlijken van dromen en over openlijk queer zijn in de sportwereld.

Lees verder

Blooming Archive

Het artistiek tastbaar maken van de veelkleurigheid en compleetheid van queer- en translevens door archiefkunst in verschillende verschijningsvormen: een nieuwe IHLIA-tentoonstelling.

Lees verder

For Your Approval

Ellen DeGeneres maakte een nieuwe en allerlaatste comedy special voor Netflix. Over haar carrière, beroemd zijn en de absurde realiteit van het leven. (En kippen. En parallel parkeren.)

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden