Lazy Queer Sunday

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 13 oktober 2024
Tijd: 15:00-16:30
Type: Overige
Website: https://www.savannahbay.nl/13-oktober-lazy-queer-sunday-queer-coming-of-age/

Locatie:

Naam: Savannah Bay
Straat: Telingstraat 13
Postcode: 3512 GV
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Op zondag 13 oktober is de volgende editie van onze Lazy Queer Sunday, met als thema "Queer Coming of Age". Ofwel, hoe we als queer people groeien en ons ontwikkelen. Hierover spreekt host Sabine Ganzevoort met Stijn de Vries, naar aanleiding van zijn prachtige roman Als de zon valt. Ook aanwezig deze Sunday is Sandro van der Leeuw, Utrechts schrijver en performer. 


Zoals altijd is de toegang gratis en de thee en koffie ook (en wie weet bakt Marcel weer zijn speciale taart!) Meld je aan via een mailtje naar ons.


Ook kan je alvast een exemplaar van Als de zon valt via onze webshop bestellen, dan kan je tijdens de Lazy Queer Sunday al je vragen stellen.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

'Wees je eigen held'

Bo Kramer won met haar rolstoelbasketbalteam goud op de Paralympische Spelen. We spreken haar over de wedstrijd, over het verwezenlijken van dromen en over openlijk queer zijn in de sportwereld.

Lees verder

Blooming Archive

Het artistiek tastbaar maken van de veelkleurigheid en compleetheid van queer- en translevens door archiefkunst in verschillende verschijningsvormen: een nieuwe IHLIA-tentoonstelling.

Lees verder

For Your Approval

Ellen DeGeneres maakte een nieuwe en allerlaatste comedy special voor Netflix. Over haar carrière, beroemd zijn en de absurde realiteit van het leven. (En kippen. En parallel parkeren.)

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden