Poink gaat zumba dansen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 7 juli 2024
Tijd: 13.30
Type: Workshop
Website: https://poink.info/

Locatie:

Naam: Sportbedrijf Arnhem
Plaats: Arnhem
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Poink gaat zumba dansen 


Op zondag 7 juli gaat Poink gezellig en sportief zumba dansen. Alle vrouwen die van vrouwen houden zijn heel welkom! (LBTQ+)


Heb jij zin om andere vrouwen te ontmoeten, een gezellige middag te hebben en ook nog lekker sportief bezig te zijn? Dan is dit een leuke activiteit voor jou! Wil je zeker zijn van een plekje? Wacht dan niet te lang met aanmelden.


We ontvangen je graag tussen 13.30 uur en 13.45 uur bij Sportbedrijf Arnhem aan het Kazerneplein 2 in Arnhem. Op zondag is deze locatie niet openlijk toegankelijk daarom zullen we jullie buiten ontvangen. Tussen 13.45 uur en 14.00 uur is er tijd om je om te kleden ( er zijn kleedkamers aanwezig) en alvast kennis te maken met de andere vrouwen. 


We zullen gaan zumba dansen van 14.00 uur tot 16.00 uur, tussendoor is er tijd voor pauze. Tussen 16.00 uur en 16.30 uur is er tijd om nog even na te kletsen en om te kleden.


Na half 5 is er de optie om nog ergens gezellig te gaan borrelen en eten. Locatie in overleg. 


Het is handig dat je sportkleding, een handdoek en een flesje water en / of sportdrank meeneemt. Wij zorgen voor een kleine versnapering. 


De kosten voor deze activiteit bedragen 15 euro, dit is inclusief een bijdrage voor Poink. 


Sportbedrijf Arnhem is met de auto goed te bereiken, het parkeren is gratis. Als je met het openbaar vervoer komt is het 10 a 15 minuten lopen.


Aanmelden kan tot en met 5 juli door een email te sturen naar: teamactief@poink.info


Je plek is gegarandeerd na je betaling. Voor het zumba dansen vragen we je € 15,00 over te maken naar NL83 TRIO 0320 1650 86 op naam van Stichting Poink ovv Poink gaat Zumba dansen mét vermelding van je VOORNAAM (!) Er is geen mogelijkheid tot restitutie.


Deze activiteit wordt georganiseerd door Xaviera (dansdocente), Lisa & Tara 


Kijk voor andere activiteiten op de website van Poink https://poink.info/agenda


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

'Wees je eigen held'

Bo Kramer won met haar rolstoelbasketbalteam goud op de Paralympische Spelen. We spreken haar over de wedstrijd, over het verwezenlijken van dromen en over openlijk queer zijn in de sportwereld.

Lees verder

Blooming Archive

Het artistiek tastbaar maken van de veelkleurigheid en compleetheid van queer- en translevens door archiefkunst in verschillende verschijningsvormen: een nieuwe IHLIA-tentoonstelling.

Lees verder

For Your Approval

Ellen DeGeneres maakte een nieuwe en allerlaatste comedy special voor Netflix. Over haar carrière, beroemd zijn en de absurde realiteit van het leven. (En kippen. En parallel parkeren.)

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden