Miss Fucksia's Bingo Show!

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 11 september 2024
Tijd: 20:00-23:00
Type: Cafe & Party
Website: https://queerhaarlem.nl/agenda/miss-fucksias-bingo-show/

Locatie:

Naam: De Koepel
Straat: Koepelplein 1b
Postcode: 2031 WL
Plaats: Haarlem
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Zin in een avond vol spanning, entertainment en geweldige prijzen? Kom dan naar Miss Fucksia’s Bingo show! Bereid je voor op drie rondes interactieve bingo, afgewisseld met spetterende lipsyncs en een lading plezier. presenteert Queer festival Haarlem samen met De Koepel deze geweldige bingo.


Met drie Ronden Interactieve Bingo: Doe mee aan onze bingo en maak kans op fantastische prijzen. Elke ronde zit boordevol spanning en verrassingen, met Miss Fucksia als jouw flamboyante en hilarische bingo host. Tussen de bingorondes door zorgt Miss Fucksia  voor onvergetelijke lipsync performances. Laat je meeslepen door haar energie en charisma! Naast de fun en entertainment kun je tijdens de bingo ook geweldige prijzen winnen. Of je nu komt voor de bingo of de show, je gaat sowieso met een glimlach naar huis.


Zorg dat je erbij bent voor een avond vol bingo, muziek en entertainment zoals je nog nooit hebt meegemaakt. Reserveer je plek voor Miss Fucksia’s Bingo show en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Adoptie of niet?

'Mijn vrouw en ik willen graag kinderen samen, maar we zien het niet zitten om zwanger te worden. Adoptie lijkt me daarom de beste optie. Helaas is mijn vrouw daar pertinent op tegen.' Wat zou jij doen?

Lees verder

Be Proud

Ode aan diversiteit en inclusiviteit: 'Identiteit staat centraal en we verwelkomen de queer community. Ontmoet gelijkgestemden, voel je vrij, dans, geniet en vier de liefde en het leven.' Win tickets voor Kirsten van Teijn!

Lees verder

Dyke March of Amsterdam

'We gebruiken het woord 'Dyke' als een brede, inclusieve term, die alle queer mensen omvat die zich verbonden voelen met de lesbische identiteit en het lesbisch activisme.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden