Vier je ware zelf bij Westfield Mall of the Netherlands

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 27 juli 2024
Type: Overige
Website: https://www.westfield.com/en/netherlands/mallofthenetherlands

Locatie:

Naam: Westfield Mall of The Netherlands
Straat: Liguster 202
Postcode: 2262 AC
Plaats: Leidschendam
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Westfield Mall of the Netherlands gelooft in de kracht van inclusiviteit en liefde. Daarom nodigen zij jou uit om tijdens Pride Week je ware zelf te vieren in een veilige en ondersteunende omgeving. Dit jaar presenteert Westfield Mall of the Netherlands ‘Part of the Kaleidoscope’, een tentoonstelling die symbool staat voor een diverse en inclusieve samenleving. Maar er is meer. Zo maak je ook een foto voor de ‘I see you, I love you’ fotowand en vereeuwig je jezelf in een mozaïek kunstwerk. Kom langs en vier mee van 27 juli tot en met 4 augustus!


Je hoort erbij, vanuit elk perspectief                                  


Bewonder tijdens de Pride Week de boeiende tentoonstelling ‘Part of the Kaleidoscope: from each perspective you are included’  van fotograaf Anne van Zantwijk en mede-initiatiefnemer Tess van Zwol. Daar bekijk je verschillende portretten, gefotografeerd door een kaleidoscoop: een optisch instrument waarmee je omgeving als een kleurrijke en glinsterende collage wordt weergegeven. Allemaal anders, maar onderdeel van één groot schitterend kleurenspectrum. Het staat symbool voor een diverse en inclusieve samenleving, waarin iedereen als individu onmisbaar is in het grotere geheel.


Tess van Zwol: "Ik geloof dat Pride een voortdurende beweging is en het hele jaar door zichtbaarheid en strijd voor gelijke rechten vereist. Zo ontstond 'Part of the Kaleidoscope'. Het project benadrukt de belangrijkheid van verbinding en zichtbaarheid voor de LGBTQIA+ gemeenschap.”                     


De geportretteerden voelen zich allemaal sterk verbonden met de LGBTQIA+ community. Ze hebben elk hun eigen achtergrond, genderidentiteit en seksuele oriëntatie. Niemand is hetzelfde en iedereen heeft zijn eigen verhaal. Toch zijn ze allemaal gelijkwaardig.


I See You, I Love You


Maar er is meer. Zo stelt Westfield Mall of the Netherlands het indrukwekkende project ‘I See You, I Love You’ tentoon. Aan de hand van imposante spiegels in regenboogkleuren, krijg je als bezoeker de boodschap mee dat je van jezelf moet (leren) houden als je in de spiegel kijkt. Uiteraard geldt dit ook voor anderen. Iedereen mag gezien worden, wie je ook bent. Daarnaast kun je bij de ‘I See You, I Love You’ fotowand een foto laten maken en deze laten vereeuwigen in een mozaïek kunstwerk. Alle foto's van bezoekers samen vormen een prachtige regenboog mozaïek.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Ruimte voor de tussenmens

'Het is duidelijk dat het bedachte systeem niet klopt. Dat zegt de natuur ook. Seksuele competitie is niet waar alles om draait. Ik hoop dat mensen het na het lezen van mijn boek ook beter snappen.'

Lees verder

Ik val niet, ik dans

Nieuws over Hanna van Vliet! De actrice, die je natuurlijk kent als Anne in de populaire serie ANNE+, speelt de hoofdrol in een nieuwe feelgood dramaserie gebaseerd op het gelijknamige boek van Margot van Schayk.

Lees verder

Speelveld van de dood

Kat en Lisa raken verstrikt in de intriges van het vrouwenvoetbal in het vierde deel van de succesvolle serie over de zusjes Kauffmann. Win een gesigneerd exemplaar!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden