Weerbaarheidscursus Queer Den Haag

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 10 september 2024
Tijd: 19.00 - 20.00
Type: Sport
Website: https://www.boxitout.nl/

Locatie:

Naam: Box it Out
Straat: Anna van Hannoverstraat 4
Postcode: 2595 BJ
Plaats: Den Haag
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Box it Out biedt opnieuw een gratis weerbaarheidscursus aan voor de queer community in Den Haag. Bij Box it Out geloven ze in veerkracht. Het draait allemaal om het omarmen van kracht, zowel binnen als buiten jezelf. Hier verken je de wereld van het boksen in een veilige en inclusieve omgeving. De cursus is voor iedereen van 16 tot 99 jaar die queer/LHBTQIA+ is, zelfvertrouwen wil opbouwen en diens mentale en fysieke welzijn wil verbeteren. Je ontmoet er ook nog eens andere leuke queer mensen!


Om deel te nemen hoef je geen ervaring te hebben met boksen of sporten. Ook is eigen materiaal niet nodig, zij zorgen voor bokshandschoenen.


De derde les hiervan is op dinsdag 10 september van 19.00 tot 20.00 uur. De training duurt 11 weken. Elke les is los van de andere te volgen. Je kunt op elk moment meedoen zonder dat je bang hoeft te zijn dat je een les mist! De sessies zijn in de Box it Out studio aan de Anna van Hannoverstraat 4 in Den Haag.


Voor info en aanmelden info@boxitout.nl of www.boxitout.nl


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Adoptie of niet?

'Mijn vrouw en ik willen graag kinderen samen, maar we zien het niet zitten om zwanger te worden. Adoptie lijkt me daarom de beste optie. Helaas is mijn vrouw daar pertinent op tegen.' Wat zou jij doen?

Lees verder

Be Proud

Ode aan diversiteit en inclusiviteit: 'Identiteit staat centraal en we verwelkomen de queer community. Ontmoet gelijkgestemden, voel je vrij, dans, geniet en vier de liefde en het leven.' Win tickets voor Kirsten van Teijn!

Lees verder

Dyke March of Amsterdam

'We gebruiken het woord 'Dyke' als een brede, inclusieve term, die alle queer mensen omvat die zich verbonden voelen met de lesbische identiteit en het lesbisch activisme.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden