Lazy Queer Sunday

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 13 oktober 2024
Tijd: 15:00-16:30
Type: Overige
Website: https://www.savannahbay.nl/13-oktober-lazy-queer-sunday-queer-coming-of-age/

Locatie:

Naam: Savannah Bay
Straat: Telingstraat 13
Postcode: 3512 GV
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Op zondag 13 oktober is de volgende editie van onze Lazy Queer Sunday, met als thema "Queer Coming of Age". Ofwel, hoe we als queer people groeien en ons ontwikkelen. Hierover spreekt host Sabine Ganzevoort met Stijn de Vries, naar aanleiding van zijn prachtige roman Als de zon valt. Ook aanwezig deze Sunday is Sandro van der Leeuw, Utrechts schrijver en performer. 


Zoals altijd is de toegang gratis en de thee en koffie ook (en wie weet bakt Marcel weer zijn speciale taart!) Meld je aan via een mailtje naar ons.


Ook kan je alvast een exemplaar van Als de zon valt via onze webshop bestellen, dan kan je tijdens de Lazy Queer Sunday al je vragen stellen.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

LHBTIQA+ in Nederland

De cijfers: het CBS heeft onderzoek gedaan naar de 'hoeveelheid' LHBTQIA+ personen in Nederland, omdat 'er weinig representatieve schattingen zijn van het aantal mensen waar het om gaat.'

Lees verder

Coming Out Day

Op 11 oktober wordt er internationaal extra aandacht besteed aan de sociale acceptatie van de LHBTIQ+ gemeenschap. Regenboogvlaggen, activiteiten en rolmodellen: Wie kwamen er dit jaar uit de kast?

Lees verder

The Journey - SERA

Sera's nieuwe album is nu al goud! Ze vertelt ons enthousiast over het album en de clubtour, die vandaag begint, én over haar liefde voor muziek, friet bakken en haar vriendin.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden