Coming in Week - Autiroze

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 13 oktober 2024
Tijd: 16:00-18:30
Type: Cafe & Party
Website: https://cafebosch.nl/#tickets

Locatie:

Naam: Café Bosch
Straat: Apeldoornsestraat 4a
Postcode: 6828 AB
Plaats: Arnhem
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

AutiRoze: van, voor en door LHBTIQA+ met autisme


Ontmoeting, belangenbehartiging en zichtbaarheid is waar we ons mee bezig houden. Ook tijdens de Coming In Week vindt er auti-roze bijeenkomst plaats en wel op zondag 13 oktober in café Bosch van 16.00 tot 18.30 uur.


We hebben een positieve en open houding en nemen als LHBTIQA+ met autisme zelf de regie in onze emancipatie. Ons uitgangspunt is dat autisten (net als bv. homo's) op hun eigen manier bijdragen aan de samenleving en deze meer kleur geven. Vandaar ons motto: “Autisme is ook diversiteit”!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

LHBTIQA+ in Nederland

De cijfers: het CBS heeft onderzoek gedaan naar de 'hoeveelheid' LHBTQIA+ personen in Nederland, omdat 'er weinig representatieve schattingen zijn van het aantal mensen waar het om gaat.'

Lees verder

Coming Out Day

Op 11 oktober wordt er internationaal extra aandacht besteed aan de sociale acceptatie van de LHBTIQ+ gemeenschap. Regenboogvlaggen, activiteiten en rolmodellen: Wie kwamen er dit jaar uit de kast?

Lees verder

The Journey - SERA

Sera's nieuwe album is nu al goud! Ze vertelt ons enthousiast over het album en de clubtour, die vandaag begint, én over haar liefde voor muziek, friet bakken en haar vriendin.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden