Potluck Dinner in ‘t Hert

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 9 oktober 2024
Tijd: 17:30-18:30
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/photo/?fbid=867596358803629

Locatie:

Naam: Wijkcentrum 't Hert
Straat: Thijmstraat 40
Postcode: 6531 CS
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Op 9 oktober organiseren COC Regio Nijmegen en Dito samen een potluck dinner in wijkcentrum ’t Hert (Thijmstraat 40) in het kader van Coming Out Dag.


Het idee van een potluck is dat iedereen een gerecht meeneemt om samen te delen.


Dus breng allemaal wat lekkers mee en kom samen eten in goed gezelschap! Als je iets meeneemt, geef dan graag wel aan welke allergenen (noten, zuivel, gluten) er in je gerecht zitten, en of het vega(n) is of niet. Mail gerust als u hierover vragen heeft Chantal@cocregionijmegen.nl


Aansluitend aan de potluck zal er, ook in ’t Hert, een filmavond zijn, georganiseerd door Go Short. Hier worden meerderen korte films getoond.


De inloop is vanaf 17:00, en de potluck is van 17:30 tot 18:30. De filmavond begint om 19:00. Tot dan!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

'Wees je eigen held'

Bo Kramer won met haar rolstoelbasketbalteam goud op de Paralympische Spelen. We spreken haar over de wedstrijd, over het verwezenlijken van dromen en over openlijk queer zijn in de sportwereld.

Lees verder

Blooming Archive

Het artistiek tastbaar maken van de veelkleurigheid en compleetheid van queer- en translevens door archiefkunst in verschillende verschijningsvormen: een nieuwe IHLIA-tentoonstelling.

Lees verder

For Your Approval

Ellen DeGeneres maakte een nieuwe en allerlaatste comedy special voor Netflix. Over haar carrière, beroemd zijn en de absurde realiteit van het leven. (En kippen. En parallel parkeren.)

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden