Queer Party

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 12 oktober 2024
Tijd: 21:00-02:00
Type: Cafe & Party
Website: https://cominginweek.nl/agenda

Locatie:

Naam: Rembrandt
Straat: Velperplein 10
Postcode: 6811 AG
Plaats: Arnhem
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

De befaamde Queerparty van Queer Collective Arnhem & café De Kurk is terug tijdens de Coming In Week en het wordt een extravaganza van jewelste… Queerparty goes Rembrandt! Met Q5 wordt alles uit de kast gehaald: van dj’s die je de hele nacht laten dansen tot een sprankelende dragworkshop met optreden — alles in de kleuren van de regenboog.


Wat staat er op het programma?


Verschillende DJ’s, afgewisseld met optredens. Dans de nacht weg op de beats van Mirka Chocola, Coup Yacoub en Cheff Solo, terwijl je tussendoor geniet van verrassende optredens.


Optreden van Vincenzo


Bereid je voor op een indrukwekkende show van Vincenzo met zijn stuk "Last Dance"! Een performance die je kippenvel bezorgt en je gegarandeerd in beweging zet. 


Speciale Optredens


Laat je verrassen door de spectaculaire show van de Pleasure Sisters! Een performance die de avond nóg kleurrijker maakt. Kom samen, dans, vier, en laat je volledig gaan op deze kleurrijke avond vol inclusiviteit en vrijheid!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Coming Out Day

Op 11 oktober wordt er internationaal extra aandacht besteed aan de sociale acceptatie van de LHBTIQ+ gemeenschap. Regenboogvlaggen, activiteiten en rolmodellen: Wie kwamen er dit jaar uit de kast?

Lees verder

The Journey - SERA

Sera's nieuwe album is nu al goud! Ze vertelt ons enthousiast over het album en de clubtour, die vandaag begint, én over haar liefde voor muziek, friet bakken en haar vriendin.

Lees verder

Future: Under Construction

Over de vrijheid van de digitale wereld bij de zoektocht naar genderidentiteit: kunstenaar Noor Boiten nodigt je uit om samen te onderzoeken hoe we het denken in hokjes kunnen doorbreken.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden