Queer Amsterdam

Net als Sam (Stephanie van Leers) besluit als man door het leven te gaan, ontmoet ze een lesbisch meisje dat op haar valt als meisje… “Vergeet de zoveelste excuushomo en ga eens zitten voor de veelzijdigheid die de queer-gemeenschap in petto heeft. Géén met handen wapperende handtashomo als gay best friend maar hardcore feministen, genderqueers en dragqueens in de hoofdrol. Queer doorbreekt bestaande taboes en maakt je wegwijs in een, voor velen, onbekende wereld.”

Hetero’s, homo’s, mannen, vrouwen, transgenders, biseksuelen: allemaal worden ze in hokjes geplaatst. Deze lijken de wereld overzichtelijker te maken, maar laten vooral ook zien hoe het níet zit. Treed daarom binnen in de wereld van Queer Amsterdam, onze nieuwste YouTube dramaserie waarin queers de hoofdrol spelen. Deze dramaserie is gemaakt door drie jonge makers die middenin de LHBTQ-gemeenschap staan. Zij willen de veelzijdigheid van de LHBTQ-gemeenschap zichtbaar maken voor een groter publiek. Alle afleveringen van Queer Amsterdam zijn vanaf woensdag 8 februari om 16.00 uur te zien op dit kanaal!

Bron: YouTube/ BNN / Mediacourant

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Ruimte voor de tussenmens

'Het is duidelijk dat het bedachte systeem niet klopt. Dat zegt de natuur ook. Seksuele competitie is niet waar alles om draait. Ik hoop dat mensen het na het lezen van mijn boek ook beter snappen.'

Lees verder

Ik val niet, ik dans

Nieuws over Hanna van Vliet! De actrice, die je natuurlijk kent als Anne in de populaire serie ANNE+, speelt de hoofdrol in een nieuwe feelgood dramaserie gebaseerd op het gelijknamige boek van Margot van Schayk.

Lees verder

Speelveld van de dood

Kat en Lisa raken verstrikt in de intriges van het vrouwenvoetbal in het vierde deel van de succesvolle serie over de zusjes Kauffmann. Win een gesigneerd exemplaar!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden