Edsilia Rombley viert 20-jarig jubileum

Vanavond is het zover. Dan viert Edsilia Rombley haar 20-jarige jubileum in stijl met een eigen show in Koninklijk Theater Carré. Edsilia: 'Ik vind het zo bijzonder. Juist in Carré, waar ik ademloos naar anderen heb gekeken, waar mijn liefde voor theater begon en ik keer op keer geïnspireerd raakte, mag ik alles wat ik heb meegemaakt de afgelopen 20 jaar, samenbrengen in een eigen show. Het is echt een ontzettende eer.'

De theatershow in Carré vormt een compilatie van al deze hoogtepunten. Van heerlijke pop- en soulmuziek die haar past als een jas, tot prachtige piano ballads en uptempo Nederlandstalige hits. Naast een prachtige stem, is Edsilia gezegend met een dosis humor, die zij op subtiele wijze weet te verweven in haar show.

 

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Elmer

'Als je jezelf de held maakt in je eigen verhaal en de ander de vijand, dan wordt het steeds moeilijker om kritisch naar jezelf te blijven kijken en jezelf te blijven ontwikkelen.' We spreken Elmer!

Lees verder

Complottheorieën

Er zijn verschillende complottheorieën die heel specifiek gericht zijn op de LHBTIQA+ gemeenschap. Hoe ga je om met dit soort desinformatie en onwetendheid? Movisie zocht het uit en heeft 10 vragen uitgebreid beantwoord.

Lees verder

Cold Case: Graniet

Forensisch rechercheur en auteur Carina van Leeuwen neemt je in dit derde deel van de politiethriller-reeks 'Cold Case' mee in een zaak waar de biseksuele journalist Lyn Riley bij betrokken raakt.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden