Horoscoop juli 2024

Jouw drang om situaties stuk te analyseren zal je angst alleen maar versterken tijdens moeilijke gesprekken met je vriendin: neem de dingen zoals ze zijn. - Wat staat jou te wachten?

Deze maand juli staat in het teken van eerlijk zijn naar jezelf. Neptunus, de dromerige planeet van illusies, gaat op 2 juli in retrograde in Vissen, wat een confrontatie kan veroorzaken met idealen. Het goede nieuws is de verhuizing van Mercurius naar de speelse en trotse Leeuw, wat een gevoel van zomers enthousiasme kan veroorzaken en een zetje in de juiste richting: durf vanuit je hart te spreken en laat je mening horen. Op 5 juli, met de nieuwe maan in Kreeft, worden comfort en stabiliteit steeds belangrijker. Zorg goed voor jezelf en stel je innerlijke veiligheid voorop, maar vergeet niet om aandacht te geven aan de verbinding met anderen. Laat liefde zien en weet dat het oké is om aandacht te willen van je vriendin of andere dierbaren.

Later in de maand worden we aangemoedigd om onze nieuwsgierigheid te volgen. Vergeet de lessen van vorige maand niet, de volle maan op 21 juli zal zich ontpoppen als geheugensteuntje en het is tijd om langdurige obstakels uit de weg te ruimen. Het levendige Leeuwseizoen brengt vanaf 22 juli een speelse kant naar voren. Een goed moment voor vreugde en plezier, maar blijf wel

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Elmer

'Als je jezelf de held maakt in je eigen verhaal en de ander de vijand, dan wordt het steeds moeilijker om kritisch naar jezelf te blijven kijken en jezelf te blijven ontwikkelen.' We spreken Elmer!

Lees verder

Complottheorieën

Er zijn verschillende complottheorieën die heel specifiek gericht zijn op de LHBTIQA+ gemeenschap. Hoe ga je om met dit soort desinformatie en onwetendheid? Movisie zocht het uit en heeft 10 vragen uitgebreid beantwoord.

Lees verder

Cold Case: Graniet

Forensisch rechercheur en auteur Carina van Leeuwen neemt je in dit derde deel van de politiethriller-reeks 'Cold Case' mee in een zaak waar de biseksuele journalist Lyn Riley bij betrokken raakt.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden