Speelveld van de dood

Matchfixing, witwassen, omkoping, technisch directeur van Ajax-Vrouwen Larissa Pastor realiseert zich dat met het succes van de voetbalvrouwen dergelijke malafide praktijken de club zomaar kunnen binnensluipen. Om risico’s in kaart te brengen en eventuele misdaden te voorkomen, schakelt ze Kauffmann & Kauffmann Bedrijfsrecherche in. Dat blijkt geen overbodige luxe: Lisa en Kat raken al snel verstrikt in een wespennest van verraad, afpersing en zelfs moord, wanneer de sterspeelster van het team dood wordt aantroffen tijdens de topper Ajax – PSV.

Ondertussen begint Kat steeds meer haar seksuele identiteit te ontdekken. Ondanks het diepe dal waar ze in verkeert en waar ze uit probeert te krabbelen, kan zij niet om haar gevoelens heen voor Kiki, de blauwharige chemicus. Het is Kiki die haar introduceert in vrouwenvoetbal, een wereld vol intriges...

Speelveld van de dood – Hetty Kleinloog | Uitgeverij Marmer

Verschijningsdatum: 9 september 2024.

 

Mocht je de eerste drie delen van deze succesvolle serie nog niet hebben gelezen, heb je daar nu dus nog ruim te tijd voor!

De tweelingzussen Lisa en Kat Kauffmann zijn eigenaar van een bedrijfsrecherchebureau in hartje Amsterdam. Waar Lisa – opgeleid aan de politieacademie – de regels volgt, kleurt Kat – van origine journalist – nogal eens buiten de lijntjes. Hoewel hun gespannen relatie een soepele samenwerking in de weg staat, blijken ze juist door hun zussenband in staat om de meest ingewikkelde misdrijven op te lossen. 

Tegelijkertijd hebben de zusjes ook zo hun persoonlijke problemen. Kat wil nieuwe vrienden maken en ontdekken wat haar seksuele identiteit is. Lisa voelt haar biologische klok tikken en haar kinderwens groeit, terwijl haar vriend Eric toch duidelijk te kennen heeft gegeven daar niet in mee te willen gaan.

 

Hetty Kleinloog is auteur, tekstdichter, scenario- en toneelschrijver. Ze schrijft onder andere voor muziektheatervoorstellingen en televisieseries als ONM, SpangaS, De Spa en De Kameleon. Volle bloei is haar geslaagde literaire debuut en werd gevolgd door Volle kracht. In mei 2021 debuteerde Hetty Kleinloog in het thrillergenre met De zusjes, waarna Nachtwerk en Moederweelde verschenen. Speelveld van de dood is het vierde deel in de Kauffmann & Kauffmann-serie. De serie speelt, net als Hetty Kleinloogs novelle Een goede kerst, in Amsterdam.

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Ruimte voor de tussenmens

'Het is duidelijk dat het bedachte systeem niet klopt. Dat zegt de natuur ook. Seksuele competitie is niet waar alles om draait. Ik hoop dat mensen het na het lezen van mijn boek ook beter snappen.'

Lees verder

Ik val niet, ik dans

Nieuws over Hanna van Vliet! De actrice, die je natuurlijk kent als Anne in de populaire serie ANNE+, speelt de hoofdrol in een nieuwe feelgood dramaserie gebaseerd op het gelijknamige boek van Margot van Schayk.

Lees verder

Speelveld van de dood

Kat en Lisa raken verstrikt in de intriges van het vrouwenvoetbal in het vierde deel van de succesvolle serie over de zusjes Kauffmann. Win een gesigneerd exemplaar!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden