Horoscoop augustus 2024

Augustus wordt een wilde rit! Een levendige nieuwe maan in Leeuw op 4 augustus zet een speelse toon voor een maand vol passie, ambitie en vitaliteit. Het is tijd om het leven met meer moed te benaderen en jezelf op de eerste plaats te zetten. Authenticiteit zal onverwachte kansen bieden; met vriendelijkheid en vrijgevigheid bereik je veel. Wees behulpzaam en proactief terwijl Venus in de vroege uren van 5 augustus door de onbaatzuchtige Maagd trekt.

Mercurius in retrograde kan een worsteling veroorzaken, maar fouten zijn er om te herstellen en het is een goed moment om perfectionistische verwachtingen los te laten.

Heftige interacties vallen samen met de volle maan in Waterman op 19 augustus. Een verlies van vertrouwen zal het probleemoplossende vermogen beperken. Raak niet in paniek wanneer er dingen gebeuren die drama veroorzaken. Het nuchtere Maagd-seizoen arriveert op 22 augustus en moedigt aan om geduldig te blijven. Zo kun je jezelf staande houden tijdens de nasleep van deze onverwachte gebeurtenissen.

Verzamel moed op 28 augustus. Mercurius beweegt zich weer vooruit in Leeuw, het wordt tijd om eindelijk eens open en duidelijk te zijn. Een dag later, op 29 augustus, betreedt Venus de romantische Weegschaal - een sterke positie voor de planeet van liefde en verbinding.

Wat staat jou te wachten deze maand? 

 

Ram: 21 maart - 19 april

Begin deze maand met een frisse blik op je liefdesleven. Ben je vrijgezel? Ga lekker daten en ontmoet nieuwe vrouwen, maar laat je datingleven niet teveel tijd in beslag nemen. Focus deze maand vooral op

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Adoptie of niet?

'Mijn vrouw en ik willen graag kinderen samen, maar we zien het niet zitten om zwanger te worden. Adoptie lijkt me daarom de beste optie. Helaas is mijn vrouw daar pertinent op tegen.' Wat zou jij doen?

Lees verder

Be Proud

Ode aan diversiteit en inclusiviteit: 'Identiteit staat centraal en we verwelkomen de queer community. Ontmoet gelijkgestemden, voel je vrij, dans, geniet en vier de liefde en het leven.' Win tickets voor Kirsten van Teijn!

Lees verder

Dyke March of Amsterdam

'We gebruiken het woord 'Dyke' als een brede, inclusieve term, die alle queer mensen omvat die zich verbonden voelen met de lesbische identiteit en het lesbisch activisme.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden