Horoscoop september 2024

Wat staat jou te wachten deze maand? 

Na een turbulente zomer is het tijd om gas terug te nemen. Op 1 september gaat Uranus, de planeet van verandering en doorbraken, retrograde in het standvastige teken Stier. Onvoorziene situaties zijn daardoor makkelijker te hanteren.

Ook begint deze maand met de verplaatsing van Pluto, op een manier die intense energie ontketent. Het gevolg is dat autoriteit en organisatiestructuren een andere wending nemen, met als gevolg dat werk, de politiek of de maatschappij worden beïnvloed en percepties veranderen.

De nieuwe maan in Maagd zorgt voor een frisse start, een ideaal moment om serieuze stappen te zetten in het stellen van grenzen en het aanbrengen van routine en structuur, en de schade van Mercurius in retrograde afgelopen maand te herstellen.

Op 4 september zal het lastig worden om een knopen door te hakken, omdat Mars dan in Kreeft arriveert: Mars is de planeet van actie en agressie, terwijl Kreeft kalm en voorzichtig is. Het gevolg is een overweldigende angst om de verkeerde keuze te maken. Wacht daar dus even mee, want op 9 september gaat Mercurius de praktische en precieze Maagd binnen, wat de planeet van het efficiënte denken in een sterke positie plaatst. Een beter moment voor weloverwogen keuzes, maar raak niet verstrikt in overpeinzingen of het streven naar perfectie.

De maansverduistering op 17 september zal een onverwachte wending veroorzaken, want deze kondigt noodlottige en emotioneel beladen eindes aan. Dit is een goed moment om

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Adoptie of niet?

'Mijn vrouw en ik willen graag kinderen samen, maar we zien het niet zitten om zwanger te worden. Adoptie lijkt me daarom de beste optie. Helaas is mijn vrouw daar pertinent op tegen.' Wat zou jij doen?

Lees verder

Be Proud

Ode aan diversiteit en inclusiviteit: 'Identiteit staat centraal en we verwelkomen de queer community. Ontmoet gelijkgestemden, voel je vrij, dans, geniet en vier de liefde en het leven.' Win tickets voor Kirsten van Teijn!

Lees verder

Dyke March of Amsterdam

'We gebruiken het woord 'Dyke' als een brede, inclusieve term, die alle queer mensen omvat die zich verbonden voelen met de lesbische identiteit en het lesbisch activisme.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden