Horoscoop oktober 2024

Wat staat jou te wachten deze maand? 

Oktober brengt veel veranderingen met zich mee. De maand begint met een frisse wind door relaties en vriendschappen. Is het tijd voor een nieuwe start? De spanningen kunnen hoog oplopen, toch is het een goed moment om moeilijke relaties in balans te brengen of te verbreken. Jupiter, de kosmische versterker, gaat vervolgens op 9 oktober retrograde in de sociale Tweelingen. Tijdens deze periode van zelfreflectie krijgen we meer inzicht in dingen die eerder nog niet helder waren. Neem de tijd om dit goed te verwerken, want het heeft behoorlijke consequenties.

Rond 11 oktober vinden er belangrijke politieke ontwikkelingen plaats. Pluto, de planeet van transformatie en macht, komt na een stormachtige retrograde tot rust. Deze retrograde bracht Pluto van Waterman terug naar Steenbok, het is nu een goed moment om onze relatie met autoriteit te herzien. Kijk kritischer naar de verborgen krachten die invloed hebben op de structuren van onze maatschappij.

Maar de zoektocht naar de waarheid stopt hier niet. Op 13 oktober gaat Mercurius het mysterieuze teken Schorpioen binnen, een aanmoediging om dieper te graven en de verborgen waarheden te onderzoeken. Deze spanningen bereiken hun hoogtepunt onder de vurige volle maan in Ram op 17 oktober. Heftige confrontaties kunnen leiden tot onverwachte, dramatische eindes. Let goed op je woorden, vooral als je uitgedaagd wordt door mensen

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Complottheorieën

Er zijn verschillende complottheorieën die heel specifiek gericht zijn op de LHBTIQA+ gemeenschap. Hoe ga je om met dit soort desinformatie en onwetendheid? Movisie zocht het uit en heeft 10 vragen uitgebreid beantwoord.

Lees verder

Cold Case: Graniet

Forensisch rechercheur en auteur Carina van Leeuwen neemt je in dit derde deel van de politiethriller-reeks 'Cold Case' mee in een zaak waar de biseksuele journalist Lyn Riley bij betrokken raakt.

Lees verder

LHBTIQA+ in Nederland

De cijfers: het CBS heeft onderzoek gedaan naar de 'hoeveelheid' LHBTQIA+ personen in Nederland, omdat 'er weinig representatieve schattingen zijn van het aantal mensen waar het om gaat.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden