Lazy Lesbian Sunday Velvet

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 23 juni 2024
Tijd: 14.00
Type: Overige
Website: https://www.savannahbay.nl/23-juni-lazy-lesbian-sunday-lesbische-pulpature/

Locatie:

Naam: Savannah Bay
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Op 23 juni om 14:00 uur vindt een nieuwe editie van de Lazy Lesbian Sunday plaats. Dit keer gaan we het hebben over pulpature. We horen je al denken: pulpature? Ja! Een mix tussen pulp en literatuur. Vroeger werd pulp al geschreven: erotische, lesbische boekjes. Maar natuurlijk niet voor het vermaak van de vrouwen – stel je voor! – maar voor de mannen. De nieuwe lesbi/queer uitgeverij Velvet Publishers heeft besloten om pulp nieuw leven in te blazen. Pulp vóór queer vrouwen, geschreven door de literaire, Nederlandse lesbi/queer schrijvers van het moment. Twee keer per jaar gaat Velvet een pulpature boek uitbrengen. Ontkiemende liefde van Renée van Marissing is de eerste. 


Tijdens de Lazy Lesbian Sunday interviewt Sabine Ganzevoort (host/winkelmanager van Savannah Bay) Renée van Marissing en Daphne de Heer (Velvet Publishers) over Ontkiemende liefde en over de historie van pulp. Luister en praat gezellig mee. Je mag al je vragen stellen. 


Zoals elke Lazy Sunday zal het team van Savannah Bay je verzorgen met kopjes thee/koffie en snacks. Wie weet bakt vrijwilliger Marcel weer zijn fameuze cake!


Toegang tot het evenement is geheel gratis. Stuur wel even een mailtje naar info@savannahbay.nl om je aan te melden, dan weten wij hoeveel mensen we kunnen verwachten. 


Het is natuurlijk leuk als je Ontkiemende liefde vast gelezen hebt, om spoilers tijdens de middag te voorkomen en om je vragen aan Renée te kunnen stellen. Het boek staat klaar op de toontafel in de winkel. Je kunt het ook via onderstaande knop in de webshop bestellen. Renée signeert na afloop van de middag natuurlijk met liefde je exemplaar.


Lees ook: 



 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Elmer

'Als je jezelf de held maakt in je eigen verhaal en de ander de vijand, dan wordt het steeds moeilijker om kritisch naar jezelf te blijven kijken en jezelf te blijven ontwikkelen.' We spreken Elmer!

Lees verder

Complottheorieën

Er zijn verschillende complottheorieën die heel specifiek gericht zijn op de LHBTIQA+ gemeenschap. Hoe ga je om met dit soort desinformatie en onwetendheid? Movisie zocht het uit en heeft 10 vragen uitgebreid beantwoord.

Lees verder

Cold Case: Graniet

Forensisch rechercheur en auteur Carina van Leeuwen neemt je in dit derde deel van de politiethriller-reeks 'Cold Case' mee in een zaak waar de biseksuele journalist Lyn Riley bij betrokken raakt.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden